Kylmän tiedetään auttavan palautumiseen ja tulehdustilojen hoitoon. Lisäksi kylmän on havaittu auttavan niin nukahtamisessa, stressin lievityksessä kuin vastuskyvyn parantumisessa.

Nyt tammikuussa 2021 salillamme on tarjolla kylmähoidosta kiinnostuneille erinomaisia vaihtoehtoja!

AVANTOPOOL – kylmäallas

CrossFit 8000:lla on ollut miesten suihkutiloissa käytössä Avantopool kylmäallas jo parin vuoden ajan. Laite pitää veden halutun lämpöisenä (meillä 7°C) sekä puhtaana. Lisäksi siinä on kätevä ajastinkello, joka kertoo Jyväskylän yliopiston tutkimustietoon pohjautuen, mikä on suositeltava kylmähoitoaika asetetussa lämpötilassa.

Avantopool laitteelle on kehittynyt oma vankkumaton käyttäjäkuntansa etenkin sen helppouden vuoksi. Enää ei tarvitse lähteä ”merta edemmäs kalaan” vaan avannossa voi käydä kätevästi ja aikaa säästäen salireissun yhteydessä. Kuten avantouimaritkin, niin myös laitetta säännöllisesti käyttävät ovat huomanneet etuja treeneistä palautumisen lisäksi myös nukahtamisessa ja unen laadussa sekä stressin lievittämisessä ja ns. kropan kierrosten laskemisessa.

Tammikuun ajan tarjoamme  Avantopool käyttöoikeuden edulliseen 99€:n vuosihintaan (normaalisti 125€ / vuosi tai 15€ / kk).

Cryo° Cabin – huippukylmähoitolaite

Tammikuun alussa salillemme saapuu myös suomalainen innovaatio ja Suomessa valmistettu huippukylmähoitolaite Cryo° Cabin, jonka tekniikka viilentää kehon pintalämpötilan hetkellisesti jopa 0-4 asteeseen. Huippukylmähoitotekniikan tiedetäänkin aiheuttavan kehossa ja sen pintakudoksissa aineenvaihdunnallisen reaktion, jolla on todettu olevan positiivinen vaikutus tulehdustilojen hoidossa, palautumisessa sekä kivun lievityksessä. Huippukylmää on käytetty jo pidempään mm. reumapotilaiden hoidossa.

Huippukylmätekniikalla päästään siis nopeammin avantoakin kylmempiin kehon pintalämpötiloihin ja sen hoitoaika on avantouintia huomattavasti lyhyempi – vain 2-3 minuuttia. Kabiiniin mennään alusasussa tai uimapuvussa sekä paikan päältä saatavissa huopatöppösissä.

Cryo° Cabin hoitoon pääset boksillamme sille varatuilla Cryo° tunneilla hintaan 29€/hoito 28.2.2021 saakka.

Voit myös varata Cryo° Cabin hoidon omalle ajankohdallasi asiakaspalvelustamme hintaan 59€/hoito.

Tule testaamaan huippukylmää rohkeasti boksillemme, ota palautumisestasi kaikki irti ja koe kylmän vaikutukset omalle kehollesi!

KYLMÄHOITO APUNA:

  • Palautumiseen
  • Kipujen lievitykseen
  • Turvotukseen / tulehdustiloihin
  • Kroonisiin kiputiloihin
  • Väsymykseen/uniongelmiin/stressiin

CRYO° TUNNIT:

  • maanantaisin klo 13-14
  • tiistaisin klo 17-18
  • torstaisin klo 16-17
  • lauantaisin klo 12-14 (ei 22.2.)

CRYO° TUNNILLE voit tulla ilman erillistä varausta.