”oli kivaa ja aika haastavaa”, ”milloin me päästään tänne seuraavan kerran” kuului lasten suusta, kun kesäleiri päättyi. Leirin aikana tutustuttiin eri liikuntalajeihin sekä opeteltiin monipuolisia liikuntataitoja sekä kehonhallintaa hauskojen harjoitteiden muodossa. Leiriläisillä tuntui olevan todella hauskaa yhdessä ja aito innostus liikuntaa kohtaan!

Olemme valmentaneet lapsia- ja nuoria jo yli kuuden vuoden ajan. Suosituimpia ovat olleet eri-ikäryhmille suunnitellut CrossFit Huiput ja Teens -lastenryhmät.  Lisäksi valmennuskeskuksessamme on valmennettu eri lajien seurajoukkueita, etenkin eri-ikäisiä ja tasoisia jääkiekkoilijoita, koripalloilijoita, salibandyjoukkueita sekä lento- ja jalkapalloilijoita.

Yläasteikäiset ovat päässeet tutustumaan toimintaamme Espoon Kaupungin KULPS-toiminnassa, JUMP-tunneilla sekä kesäharjoittelussa. Pelkästään viime vuonna harjoitustiloissamme vieraili yli 40 koululuokkaa, yli 10 eri seurajoukkuetta sekä yli 200 lasta- ja nuorta omissa CrossFit 8000 HUIPUT ja TEENS -treeniryhmissämme.

Kaiken kaikkiaan olemmekin saaneet hienon otannan eri liikuntataustaisista nuorista sekä eri lajien harrastajista ja vuosien varrella olemme päässeet kehittämään valmennuksiamme lapsille ja nuorille tietojen ja taitojemme karttuessa.

UUDET KAUDET STARTTAAVAT SYYSKUUSSA

Uudet Huiput ja Teens lasten ja nuorten CrossFit -ryhmät starttaavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Treeniryhmät sopivat hyvin kaiken tasoisille nuorille.  Valmentajan johdolla ja kaverin kanssa tehtävät harjoitteet ovat monipuolisia ja hauskoja.

CrossFit -treeneistä moni seurajoukkuessa treenaava nuori saa monipuolistettua liikuntatoimintaansa ja näin välttää loukkaantumiset sekä oman lajin aiheuttamat puolierot paremmin. Vähemmän liikuntaa harrastava löytää tunneilta omat vahvuudet ja saa tärkeitä onnistumisen elämyksiä porukassa.

Uutuutena tuomme mukaan myös syyskuun puolivälistä kauan toivotun 7-10 vuotiaiden ryhmän!
Nuorempien kanssa harjoittelussa korostuvat oman kehon hallinta sekä erilaiset voimistelutaidot.

Perheille rakennettu Family WOD, jossa koko perhe treenaa samalla tunnilla ja aikuiset voivat näyttää hienosti liikunnallista esimerkkiä myös perheen pienemmille, jatkuu myös. Tämä suosittu tunti antaa hien pintaan koko perheelle ja tärkeää perheen yhteistä aikaa liikunnan parissa.

Katso lasten ja nuorten treenitarjonta verkkokaupastamme ja ilmoittaudu mukaan.

Ps. vielä on seurajoukkueille muutamia spotteja vapaana, joten pyydä joukkueenjohtajaa olemaan pikaisesti yhteydessä.