Yritysvalmennukset

Työhyvinvointi on monen eri tekijän summa ja sitä voidaan tarkastella useasta eri näkökulmasta. Hyvinvointi lähtee aina yksilötasolta. Kun ymmärrät hyvinvointisi mahdollistajat, voit kehittää tai muuttaa niitä parempaan.

Tutkimukset osoittavat, että 50% suomalaisista ei palaudu riittävästi työpäivistään ja lähes yhtä moni kertoo kärsivänsä erilaisista TULE-ongelmista. Tämä aiheuttaa merkittäviä kustannuksia työnantajalle ja vähentää tuottavuutta.

Me ymmärrämme työhyvinvoinnin kokonaisuuden ja tiedämme, että sitä voi kehittää vain systemaattisesti ja pitkäjänteisesti toimien. Olemme erikoistuneet terveyden ja suorituskyvyn kehittämiseen valmennuksen keinoin.

TYKY- tai TYHY-päivät voivat tuoda elämyksiä arjen keskelle! Järjestämme innostavia aktiviteetteja, jotka sopivat kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta.

Edistä yrityksesi henkilöstön työhyvinvointia ja –kykyä sekä paranna yhteisöllisyyttä toteuttamalla kanssamme innostava liikuntapäivä.

Päivät sisältävät monipuolisia, hauskoja liikunnallisia aktiviteetteja, kisailuja sekä tietoa hyvinvoinnin kehittämisestä, esimerkiksi luentoja energisoivasta ja terveellisestä ravinnosta.

Valmennusohjelmat toteutamme valmennuskokonaisuuksina yritysten johdolle ja henkilöstölle. Valmennusten tavoitteena on yksilön terveyden ja suorituskyvyn kehittäminen sekä oman hyvinvoinnin johtaminen. Kun osaat johtaa itseäsi, voit johtaa muita. 

Unbroken Business

UNBROKEN Business on yhteisöllinen, fyysistä toimintakykyä mittaava tiimikisa (2 miestä, 2 naista), joka järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2020 Espoossa.

Luvassa on voimaa, taitoa ja kestävyyttä mittaava moniosainen kilpailupäivä.

Paras tiimi osaa toimia joukkueena oikein, voittajajoukkue on monipuolisin ja kovakuntoisin!

Tulemme järjestämään Unbroken Business -kisaan valmistavia valmennuksia CrossFit 8000 -valmennuskeskuksessa. Jos haluat lisätietoja kisasta, ole yhteydessä Jukkis Peltoseen!

Kisojen kotisivu

Jäikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä tällä lomakkeella tai

Jukka-Pekka Peltonen
[email protected]
p. 040 838 2806

Kun boksille astuu sisään niin kaikki huolet ja murheet jäävät oven taakse. Parasta on yhteisö, ystävät ja positiivinen ilmapiiri jossa kaikki ovat samanarvoisia ja kaikki otetaan vastaan iloisesti ja ystävällisesti. Lämmin kiitos omistajille siitä että olette luoneet niin upean boksin ja yhteisön! 🙂

CF 8000 on tarjonnut itselleni ”uuden alun” urheilun saralla ja cf lajina on mahdollistanut paluun tietyllä tavalla systemaattisen ja jossain määrin jopa tavoitteellisen harjoittelun pariin. Cf on auttanut palauttamaan pitkään kadoksissa olleita toimintakykyyn liittyviä ominaisuuksia (, joiden osalta olin itse asiassa jo melkein luopunut toivosta…) ja tässä yhtälössä CF 8000 on itselleni optimaalinen paikka jatkaa samalla tiellä, toivottavasti jatkossakin kehittyen.

Fill out my online form.