UUSI TOIMIPISTE LAHTEEN

CrossFit 8000 on kasvanut reilussa kahdeksassa vuodessa monipuoliseksi valmennuskeskukseksi keräten ympärilleen laajan valmennusammattilaisten joukon

CrossFit 8000 on kasvanut reilussa kahdeksassa vuodessa monipuoliseksi valmennuskeskukseksi keräten ympärilleen laajan valmennusammattilaisten joukon. Jo pitkään haaveissa on ollut laajentaa toimintaa myös Espoon toimipisteen ulkopuolelle ja vihdoin monien vaiheiden jälkeen tuo unelma näyttää toteutuvan.

Laajennamme toimintaamme keväällä 2022 rakentamalla uuden CrossFit-boksin Lahteen. Lahti on urheilukaupunki, jossa nuoruusvuosiaan ovat viettäneet myös salimme osakkaat Arri ja Pasi ja nyt meille on avautunut erinomainen tilaisuus päästä mukaan Lahden länsipuolelle rakentuvaan Salpausselkä Park -liikuntahallikokonaisuuteen.

Täysin uusi CrossFit -toimintaan suunniteltu ja rakennettu tilamme valmistunee alkuvuodesta 2022 BilleBeino Padel -hallin yhteyteen osoitteeseen Hämeenlinnantie 59. Saliin on suunnitteilla suuren valmennusalueen lisäksi oma lapsiparkki sekä erillinen omatoimitreenialue. Yläkerran saunatilat sekä vastaanoton jaamme entisen NHL-pelaaja Ville Leinon perustaman BilleBeino Padel -hallin kanssa. Hallin päätyyn kaavaillaan CrossFit -ulkotreenialuetta, josta on erinomainen pääsy suoraan Salpausselän lenkki- ja hiihtopoluille.

Samalle tontille CrossFit ja Padel-hallin kanssa on suunnitteilla myös muita elämyksellisiä liikunta-alan toimijoiden palveluita, jotka tukevat hyvin CrossFit -aatteen mukaista monipuolista liikkumistapaa

Olemme koko henkilökunta innoissamme tästä uudesta projektista, joka vie toimintaamme jälleen yhden pykälän eteenpäin ja kasvattaa joukkoamme entisestään.

Asiasta uutisoi mm. Etelä-Suomen Sanomat ja Yle Lahti.