Aloita CrossFit, Espoo


Miten pääsen aloittamaan harjoittelun?

Perusleiri / CrossFit® On Ramp -kurssi

CrossFit -harjoittelu aloitetaan Perusleirin eli CrossFit On Ramp -kurssin kautta tai vaihtoehtoisesti yksityistuntien avulla.

Perusleirillä harjoitellaan CrossFit -treeneissä tyypillisimmin käytettävien liikkeiden perusteet, sisäistetään yksittäisten harjoitusten tavoite ja opitaan skaalaamaan liikkeet ja treenit omaan kunto- ja tavoitetasoon soveltuvaksi. Juuri skaalattavuutensa ansiosta Perusleiri sopiikin kaiken kuntoisille. Kuukauden kestävän perusleirin aikana totuttaudutaan intensiiviseen harjoitusmuotoon ja kuntotasosta riippumatta kunnon eri osa-alueet kehittyvät ihan jokaisella.

Kuukauden kestävän Perusleirin (10 x 60 – 75 min) lisäksi treenipakettiin sisältyy seuraavan kuukauden harjoittelut kokonaisuudessaan.​​​​​​​

Ilmoittaudu Perusleirille
Tutustumistunti


Järjestämme ajoittain kaikille avoimia tutustumistunteja.

Seuraava tutustumistunti pidetään 6.1. klo 12:30.

Ystävät, sukulaiset ja työkaverit saa ottaa mukaan – erillistä ilmoittautumista ei tarvita.


​​​​​​​

Yksityistunnit / räätälöidyt perusleirit

Mikäli Perusleiri ei sovi aikatauluihisi tai muusta syystä et halua tulla kurssille, voit aloittaa treenit käymällä myös tarvittavan määrän PT-tunteja yksityisesti tai keräämäsi kaveriporukan kanssa.

Kysy lisää aloittamisesta yksityistuntien avulla sähköpostistamme info.espoo (at) crossfit8000.com tai soita 040 838 2806 / Jukkis tai 040 706 0209 / Pasi


Varaa yksityisperusleiri
Siirryn toiselta salilta

Jos olet käynyt On Ramp -kurssin jo muulla virallisella CrossFit Affiliatella, voit tulla tutustumaan ilmaiselle kertakäynnille tai ostaa jäsenyyden verkkokaupastamme.


​​​​​​​
Jäikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella tai tule käymään

Kun boksille astuu sisään niin kaikki huolet ja murheet jäävät oven taakse. Parasta on yhteisö, ystävät ja positiivinen ilmapiiri jossa kaikki ovat samanarvoisia ja kaikki otetaan vastaan iloisesti ja ystävällisesti. Lämmin kiitos omistajille siitä että olette luoneet niin upean boksin ja yhteisön!

CF 8000 on tarjonnut itselleni ”uuden alun” urheilun saralla ja cf lajina on mahdollistanut paluun tietyllä tavalla systemaattisen ja jossain määrin jopa tavoitteellisen harjoittelun pariin. Cf on auttanut palauttamaan pitkään kadoksissa olleita toimintakykyyn liittyviä ominaisuuksia (, joiden osalta olin itse asiassa jo melkein luopunut toivosta…) ja tässä yhtälössä CF 8000 on itselleni optimaalinen paikka jatkaa samalla tiellä, toivottavasti jatkossakin kehittyen.