Aloita CrossFit

Näin pääset mukaan!

Miten pääsen aloittamaan harjoittelun?

Perusleiri / CrossFit® On Ramp -kurssi

CrossFit -harjoittelu aloitetaan Perusleirin eli CrossFit On Ramp -kurssin kautta tai vaihtoehtoisesti yksityistuntien avulla.

Perusleirillä harjoitellaan CrossFit -treeneissä tyypillisimmin käytettävien liikkeiden perusteet, sisäistetään yksittäisten harjoitusten tavoite ja opitaan skaalaamaan liikkeet ja treenit omaan kunto- ja tavoitetasoon soveltuvaksi. Juuri skaalattavuutensa ansiosta Perusleiri sopiikin kaiken kuntoisille. Kuukauden kestävän perusleirin aikana totuttaudutaan intensiiviseen harjoitusmuotoon ja kuntotasosta riippumatta kunnon eri osa-alueet kehittyvät ihan jokaisella.

Kuukauden kestävän Perusleirin (10 x 60 – 75 min) lisäksi treenipakettiin sisältyy seuraavan kuukauden harjoittelut kokonaisuudessaan.

Tutustumistunti

Joka kuun ensimmäinen lauantai klo 14-15 on maksuton tutustumistunti, jossa pääset kokeilemaan miltä CrossFit tuntuu.

Yksityistunnit / räätälöidyt perusleirit

Mikäli Perusleiri ei sovi aikatauluihisi tai muusta syystä et halua tulla kurssille, voit aloittaa treenit käymällä myös tarvittavan määrän PT-tunteja yksityisesti tai keräämäsi kaveriporukan kanssa.

Kysy lisää aloittamisesta yksityistuntien avulla sähköpostistamme info (at) crossfit8000.com tai soita 040 838 2806 / Jukkis tai 040 706 0209 / Pasi

Siirryn toiselta salilta

Jos olet käynyt On Ramp -kurssin jo muulla virallisella CrossFit Affiliatella, laita meille viestiä info (at) crossfit8000.com ja tule tutustumaan treeneihin.

Perusleiri / On Ramp

Jotta CrossFit® harjoittelumetodi tulee sinulle tutuksi sekä opit oikeaoppiset ja turvalliset tekniikat käyttämistämme liikkeistä, kuten Olympianostoista, kahvakuulan käsittelystä tai vaikkapa voimistelusta, edellytämme osallistumista CrossFit On Ramp-alkeiskurssille, tuttavallisemmin Perusleirille. Täällä opit CrossFit-harjoittelun perusteet. Harjoittelu skaalataan jokaisen kuntotasoon sopivaksi eli se sopii kaikenkuntoisille.

Joka kuukauden ensimmäinen lauantai on maksuton tutustumistreeni klo 14-15, tervetuloa kokeilemaan! Ystävät, sukulaiset ja työkaverit saa ottaa mukaan – erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Lapset / Teinit

Lapsille ja nuorille tarjoamme monipuolista toiminnallista harjoittelua viikkotreenien muodossa. CrossFit -harjoittelu tukee nuoren fyysistä kehitystä laaja-alaisesti ja soveltuu mainiosti myös eri lajien oheisharjoitteluksi.

Treenejä on tarjolla eri ikäryhmittäin 7-vuotiaasta aina 17-vuotiaaseen saakka.

 

 

 

Seniorit

Jo vuodesta 2014 toiminut Seniors -ryhmämme tähtää monipuoliseen toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitoon hyvässä porukassa osaavan valmennuksen alaisuudessa.

Tunneilla kehitetään niin hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyyttä kuin liikkuvuutta ja voiman eri osa-alueita. Harjoitteet ovat monipuolisia ja hauskoja. Hyvä fyysinen kunto on myös paras eläkevakuutuksesi.

Laji sopii siis kaikenikäisille, -kuntoisille ja -kokoisille.

 

Jäikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella tai tule käymään

Kun boksille astuu sisään niin kaikki huolet ja murheet jäävät oven taakse. Parasta on yhteisö, ystävät ja positiivinen ilmapiiri jossa kaikki ovat samanarvoisia ja kaikki otetaan vastaan iloisesti ja ystävällisesti. Lämmin kiitos omistajille siitä että olette luoneet niin upean boksin ja yhteisön! 🙂

CF 8000 on tarjonnut itselleni ”uuden alun” urheilun saralla ja cf lajina on mahdollistanut paluun tietyllä tavalla systemaattisen ja jossain määrin jopa tavoitteellisen harjoittelun pariin. Cf on auttanut palauttamaan pitkään kadoksissa olleita toimintakykyyn liittyviä ominaisuuksia (, joiden osalta olin itse asiassa jo melkein luopunut toivosta…) ja tässä yhtälössä CF 8000 on itselleni optimaalinen paikka jatkaa samalla tiellä, toivottavasti jatkossakin kehittyen.

Fill out my online form.