Infoa Family WODista

Logistiikasta ja varusteista:

- Tunti pidetään CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa, Ruukintie 3, Espoo. Tunti pidetään pääsalissamme, jossa lapsilla on tilaa temmeltää ja vanhemmilla tilaa liikkua sekä kaikki varusteet ovat käytössämme. Pääsali sijaitsee keittiöstä suoraan eteenpäin pariovien läpi.

- Pukuhuoneet sijaitsevat keittiöstä eteenpäin käytävällä. - Suosituksena vanhemmille jalkaan sisätreenikengät ja lapselle tossut/sisälenkkarit. Tunnilla pärjää myös sukilla/paljain jaloin.

- Juomapullot ja muut varusteet voi ottaa mukaan treenisalin laidalle.

Ajanvarauksesta:

- Tunneillemme on käytössä ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu Avoinna24-palvelun kautta. Sekä tuntien varaus, että peruuttaminen tapahtuu palvelun kautta, peruutukset tulee tehdä viimeistään yhtä (1) vuorokautta ennen varatun tunnin alkamista. Äkilliset sairaustapaukset ovat poikkeus, niistäkin toivotaan, että muistetaan perua varaus tai vähintään ilmoittaa suoraan Samille (040–141 88 33).

- Mikäli sinulla on jo toimivat tunnukset Avoinna24- palveluun käytä niitä tunti varauksien tekoon.
- Mikäli ei ole, niin täältä pääset luomaan ne Yritys | CrossFit 8000 (avoinna24.fi)

- Täyteen varatuille tunneille voi varata jonotuspaikan. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, jos jonopaikkasi on muuttunut tuntivaraukseksi. Tämä EI KOSKE koko kauden ostaneita!

Treenin aikana:

- Family WODissa keskitytään joka viikko ohjatusti joihinkin voimistelutaitoja, voimaa tai liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin. Treenit ovat suunniteltu niin, että kaikki pääsevät harjoittelemaan omalla tasollaan ja saavat hien pintaan.

- Tunti aloitetaan ohjatulla yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen perheet kiertävät eri pisteillä ohjatusti ja lopuksi tehdään vielä yhteinen sykettä kohottava treeni.

- Toivon teiltä vanhemmilta apua alkulämmittelyn jälkeisten treenipisteiden rakentamisessa ja pois korjaamisessa ennen lopputreeniä niin saamme tunnin jouhevasti kulkemaan.

Turvallisuudesta:

- Pääsalissa on painoja, tankoja, soutulaitteita jne., joilla on kaikilla omat paikkansa. Huolehdin että tavarat ovat turvallisesti paikoillaan, laitamme ne aina takaisin ja pyydän tästä myös teitä huolehtimaan / pitämään silmällä. Näin ympäristö on lapsille turvallinen

- Lapset saavat vanhemman vastuulla tutkia paikkoja ja kokeilla välineitä, mutta lapsi liikkuu tunnilla vanhemman vastuulla. Ympäristö on kuitenkin järjestetty mahdollisimman turvalliseksi.

COVID-19 huomioitavat asiat:

- Salilla suositaan yli 12-vuotiaita käyttämään maskia yleisissä tiloissa ennen ja jälkeen treenien. Treenien aikaan ei tarvitse käyttää.
- Pesethän ja desinfioit kätesi heti salille tullessasi ja sieltä poistuessasi.
- Pyri pitämään muihin salin käyttäjiin riittävää etäisyyttä aina kun se on mahdollista.
- Käyttäjä on velvollinen pyyhkimään ja desinfioimaan salin aineilla käyttönsä jälkeen metalli pinnat (painonnostotanko, kahvakuula, käsipainot, leuvanvetotanko) ja laitteiden otealueet.
- ÄLÄ TULE ITSE JA ÄLÄKÄ TUO LASTA KIPEÄNÄ TREENEIHIN!

Lisäksi Facebookista löydät jäsenillemme tarkoitetun keskusteluryhmän nimellä CF8000 jäsenryhmä. Tässä ryhmässä julkaistaan salin sisäisiä tiedotteita ja jäsenet voi jakaa myös harjoitteluun ja saliin liittyviä ajatuksia.