WOD

WOD eli Workout Of the Day

CrossFit 8000 tarjoaa kaksi erillistä CrossFit-ohjelmointia: WOD ja BASIC WOD.


WOD-suunnittelun taustalla on ohjelmointitiimi, johon kuuluvat valmentajamme Dennis Dahlgren, Jukkis Peltonen ja Pasi Hälikkä.

CrossFit ® on harjoitteluohjelma, joka rakentuu monipuoliseen voima-, liikkuvuus- ja kestävyysharjoitteluun. Osa harjoitteista suoritetaan korkealla intensiteetillä. Kaikki CrossFit-harjoitteet ovat toiminnallisia. Ihmisen maailma on täynnä liikkeitä. Me istahdamme, heitämme, nousemme ylös, kumarrumme, vedämme, työnnämme, heitämme, kiipeämme ja juoksemme. Olemme aina tehneet niin. Nämä perusliikkeet ovat toiminnallisen harjoittelun perustana.

Harjoitukset ovat tehokkaita ja hauskoja. Osa harjoituksista tehdään aikaa vastaan, kun taas osassa harjoituksia pyritään tekemään mahdollisimman monta toistoa tai kierrosta määrätyn ajan sisällä.

Harjoittelemme paljon tekniikkaa. Tekniikka ja liikkeiden laatu ovat peruspilarit, joiden avulla vältämme loukkaantumiset. Kun opit oikean tekniikan, saat paljon enemmän irti harjoituksista – opit paremmin hallitsemaan kehoasi ja sen joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota.

Vaihtuvuus on keskeinen asia. On harvinaista, että kuuden kuukauden aikana törmäät kahteen identtiseen treenipäivään.

WOD- ja BASIC WOD-treenipäiviä ovat maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai. Torstaisin ja sunnuntaisin ohjelmoinneissa on lepopäivä. Molemmat ohjelmat ovat monipuolisia ja tehokkaita. BASIC WOD on erinomainen vaihtoehto rauhallisempaa treenitahtia etsivälle.