Usein Kysytyt Kysymykset, CrossFit 8000 lapset ja nuoret

  1. Voinko tulla ensin kokeilemaan treenejä?
    Kokeilemaan voi tulla, kunhan sopii siitä etukäteen info.espoo@crossfit8000.com sähköpostin kautta. Ryhmä voi kuitenkin olla kokeilukerran jälkeen jo täynnä, joten tällöin emme voi taata, että treenaamaan pääsee.

  2. Mitä tulee ottaa treeneihin mukaan?
    Ota mukaan sisäliikuntavaatteet, tasapohjaiset sisäliikuntakengät sekä juomapullo tarvitaan.

  3. Kuka voi osallistua valmennusryhmiin / tarvitaanko aiempaa kokemusta?
    Treeniryhmiin voi osallistua kuka tahansa liikuntaan kykenevä lapsi- ja nuori. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan valmentaja osaa sopeuttaa treenit ja liikkeet jokaisen taito- ja kuntotasoon sopivaksi.

  4. Lapseni on liikunnallisesti lahjakas, voiko hän osallistua häntä vanhemmille tarkoitettuihin ikäryhmiin?
    Annettuja ikärajoja tulee kunniottaa. Tarvittaessa valmentaja osaa antaa ”lisätehtäviä” tai muokata treeniä ja liikkeitä hieman haastavammaksi, mikäli näkee asialle tarvetta.

  5. Onko perhe / kaveri / sisaralennuksia?
    Tällä hetkellä meillä ei ole käytössä erillisiä perhe- tai sisaralennuksia.

  6. Onko treenejä lasten koululomien tai pyhäpäivien aikaan?
    Pääsääntöisesti koululomien sekä pyhäpäivien aikaan ei treenejä pidetä. Tiedotamme kuitenkin vanhempia, mikäli toimitaan toisin.

  7. Voinko aloittaa kesken kauden?
    Mikäli ryhmässä on tilaa (verkkokaupassa on paikkoja vapaana), voi aloittaa myös kesken kauden. Ole silloin yhteydessä info.espoo@crossfit8000.com sähköpostin kautta.

  8. Voinko korvata väliin jääneen treenin toisessa ryhmässä?
    Pääsääntöisesti toimitaan vain oman treeniryhmän aikataulun mukaisesti. Jos kuitenkin esimerkiksi kerran kaudessa on tällainen tilanne, voit kysyä ryhmän valmentajalta mahdollisuutta korvauskertaan tiettynä ajankohtana.

  9. Mitä, jos lapsi sairastuu tai loukkaantuu?
    ​​​​​​​Mikäli lapsella todetaan pidempiaikainen liikkumiskielto, voimme siirtää treeniaikaa seuraavalle kaudelle tai lääkärintodistusta vastaan myös hyvittää treenimaksun, mikäli treenaaminen ei enää ole mahdollista. Hyvitystapaukset luetaan lääkärin kirjoittamasta liikkumiskiellosta alkaen.